Home / Publikime / Revista CRC-Journal numri 1 dhe 2

Revista CRC-Journal numri 1 dhe 2

revista crc-journal 1-2 CRC JOUNRNAL

Check Also

Shoqata QHB-Ohër prezanton rezultatet e arritura nga projekti “Rritja e kapaciteteve administrative të administratorëve komunalë për përgatitjen dhe menaxhimin e projekteve të financuara nga BE-ja”.

Shoqata QHB-Ohër prezanton rezultatet e arritura nga projekti “Rritja e kapaciteteve administrative të administratorëve komunalë …