Home / Publikime / Informacion rreth publikimit të numrit 5 të revistës CRC-Journal

Informacion rreth publikimit të numrit 5 të revistës CRC-Journal

Koleg të nderuar, për shkak të problemeve teknike kemi qenë të detyruar që të shtyjmë afatin për botimin e numrit 5 të revistës tonë. Versioni elektronik do të dalë brenda kësaj fundjave. Me shpresë për mirëkuptim!

Bordi Editorial,

Check Also

Shoqata QHB-Ohër prezanton rezultatet e arritura nga projekti “Rritja e kapaciteteve administrative të administratorëve komunalë për përgatitjen dhe menaxhimin e projekteve të financuara nga BE-ja”.

Shoqata QHB-Ohër prezanton rezultatet e arritura nga projekti “Rritja e kapaciteteve administrative të administratorëve komunalë …