Home / Aktivitete / Prezantimi i projektit: Rritja e kapacitetit administrativ të administratorëve komunal për përgatitjen dhe menaxhimin me projekte, të financuara nga BE

Prezantimi i projektit: Rritja e kapacitetit administrativ të administratorëve komunal për përgatitjen dhe menaxhimin me projekte, të financuara nga BE

SHKARKO DOKUMENTIN

Check Also

LAJMËRIM

Në lidhje me aktivitetin e paraparë në 12/ 03/ 2020 në Hotel New Star Shkup …