Home / Aktivitete / LAJMËRIM

LAJMËRIM

Në lidhje me aktivitetin e paraparë në 12/ 03/ 2020 në Hotel New Star Shkup ora 11 “Seminare informative” të projektit Rritja e kapacitetit administrativ të administratorëve komunal për përgatitjen dhe menaxhimin me projekte, të financuara nga BE, ju informojmë se e njëjta do të shtyhet. Ky vendim vjen pas vënjes së masave nga ana Qeverisë së RMV për prevenimin nga Korona virusi.

Për mbajtjen e këtij aktiviteti, por edhe aktiviteteve të tjera të parapra, do të informoheni në mënyrë plotësuese.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Qendra për Hulumtime Bashkëkohore

Contemporary Research Center Ohrid

Qendra për Hulumtime Bashkëkohore Ohër

Центар за Современи Истражувања Охрид

www.crc-journal.com

Ul. Arif Mustafa C/2-14 Ohrid, N.R. Macedonia

+389 71 97 42 42

Check Also

FORMULAR PËR REGJISTRIM për Seminarin informativ / ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА за Информативен семинар

FORMULAR / ФОРМУЛАР