Home / CRC Journal Online / Mr. sc. Jeton Shaqiri: Vështrim krahasues të politikës monetare midis Republikës së Maqedonisë dhe Shqipërisë

Mr. sc. Jeton Shaqiri: Vështrim krahasues të politikës monetare midis Republikës së Maqedonisë dhe Shqipërisë

Jeton Shaqiri: Vështrim krahasues të politikës monetare midis R. Maqedonisë dhe R. Shqipërisë

Check Also

Liridona Vejseli: Mediumet e pranishme në burg

Liridona Vejseli: Mediumet e pranishme në burg – Shkarko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *