Home / Aktivitete / ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Во врска со предвидената активност на 12.03.2020 во Хотел Нњу Стар Скопје 11 ч. „Информативни семинари“ на проектот „Зголемување на административниот капацитет на општинските службеници за подготовка и управување со проекти, финансирани од ЕУ“, ве информираме дека истата ке се одлжи. Ова одлука доаѓа како последица од воведените мерки од Владата на РСМ за превенција од Корна вирусот.

За новата дата на одржување на оваа активност, но и за другите другите активности ќе бидете известени.

Ви благодариме на разбирањето.

Contemporary Research Center Ohrid

Qendra për Hulumtime Bashkëkohore Ohër

Центар за Современи Истражувања Охрид

www.crc-journal.com

Ul. Arif Mustafa C/2-14 Ohrid, N.R. Macedonia

+389 71 97 42 42

 

Check Also

FORMULAR PËR REGJISTRIM për Seminarin informativ / ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА за Информативен семинар

FORMULAR / ФОРМУЛАР